Cégbemutató

Szeretettel köszöntjük a Gelateria la Gondola ® fagylaltozólánc honlapján!

Az első fagylaltozónk 1997-ben a Pólus Centerben kezdte meg működését, ahol az olasz stílusjegyek szerint kialakított üzletünk a mai napig működik. A bevásárlóközpont látogatói körében hamar ismertté és igen kedvelté váltak fagylaltjaink, melynek köszönhetően folyamatosan új üzleteket nyitottunk meg Budapesten és a legnagyobb vidéki városokban.

Egyik fontos üzletpolitikánk, hogy vendégeinknek mindig kíváló minőségű fagylalt-különlegességeket szolgáljunk fel.

A fagylaltok frissességéről naponta gondoskodunk, hiszen „látványfagylaltozóinkban” cukrászaink minden nap helyben készítik el a hideg ínyencségeket. Fagylaltjaink készítése egyes üzleteinkben megtekinthetők. A La Gondola fagylaltok eredeti olasz receptek szerint, – különleges „artgelato” (kézműves) fagylaltok speciális alapanyagokból -, olasz mestercukrászok szaktanácsai alapján készülnek. Az Olaszországból származó válogatott alapanyagaink különleges krémes ízhatást kölcsönöznek fagylaltjainknak.

Vásárlóink igényeinek megfelelően évente újabb és újabb ízekkel bővítjük kínálatunkat, így mára több mint 50 féle feledhetetlen íz közül válogathatnak vendégeink. Üzleteinkben az állandóan megújuló fagylaltkülönlegességek, egzotikus fagylaltkelyhek mellett olasz kávéspecialitásokkal és süteményekkel is várjuk vendégeinket.

Egyedülálló „látványfagylaltozóinkban” a legmodernebb olasz stílus szerint kialakított dekoratív kiegészítők is szolgálják vendégeink kényelmét. Az elmúlt években cégünk többször is elnyerte a kiváló minősítést, mely nem csak a jó hírnevet, hanem a jól felépített imázst és az utánozhatatlan minőséget is tükrözi. A jövőben is elsődleges célunk e kiváló kvalitás megtartása, hogy vendégeink egyformán elégedettek legyenek mind kínálatunkkal, mind pedig üzleteink külső megjelenésével.

Egyes fagylaltozóinkban születésnapok, névnapok, gyermekzsúrok és egyéb rendezvények szervezését és lebonyolítását is vállaljuk. A programokkal, szervezéssel, különleges ötletekkel  kapcsolatban a lehető legtöbb  információt  megkapja  tőlünk, amennyiben felhívja a 06-1-256-3333-as telefonszámot.

Reméljük, hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!